Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα

28 Φεβ. 2015 - 09:18 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι πως, αντί για την καθημερινή ένταση με τον/την προϊστάμενο/η σου και τα παιχνίδια εξουσίας πίσω από την πλάτη σου, χρειάζεσαι μια εργασία που να σου προσφέρει περισσότερες προκλήσεις και να σου κινητοποιεί το πάθος σου για ζωή και πρωτιά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Σε έχει καταλάβει μια αστείρευτη δίψα για κοινωνικότητα; Ο οργανωτικός εαυτός σου έχει εκλείψει αφήνοντας μόνο την εφηβική σου περσόνα να κάνει ό,τι θέλει; Ο αστρολόγος σου χαίρεται για εσένα αλλά σε προτρέπει για σήμερα μόνο να θυμηθείς τον γνώριμο σοβαρό εαυτό σου γιατί κινδυνεύεις να γυρίσεις στις εποχές που σου έδινε χαρτζιλίκι η μαμά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Σε σχέση με χθες δεν έχει προλάβει νʼ αλλάξει ούτε στο ελάχιστο η οικονομική σου κατάσταση. Κι όμως σήμερα ξυπνάς με τέτοια ψυχολογική πίεση και αμφιβολία για την μελλοντική σου ασφάλεια που λες και έχεις φορέσει μια μάσκα τρόμου. Και όλοι ξέρουμε πόσο ευέξαπτος/η είσαι μέρες σαν κι αυτή…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Μοναξιά, μοναξιά, μοναξιά… Αυτή η δαιμονισμένη αίσθηση πως κανείς δεν έχει καταφέρει ποτέ να σʼ αγαπήσει με το πάθος και την ένταση που αγαπάς εσύ επιστρέφει. Άντε κι αν είσαι μόνος/η μπορείς να πεις πως έχεις ρεαλιστικό λόγο για να το υποστηρίζεις με τόσο πάθος. Αν όμως είσαι σε σχέση μήπως να επαναπροσδιορίζεις σιγά σιγά μερικά γεγονότα;

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Αν αυτό το σώμα είχε δική του φωνή, μέρες σαν την σημερινή θα ούρλιαζε από το άγχος και την ένταση που τόσο βάναυσα του προσθέτεις. Πρόσεξε και ηρέμησε, γιατί δεν είναι η κούραση που σου χτυπάει την πόρτα αλλά η κατάρρευση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Αν υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά με τα οποία σταθερά πορεύεσαι στη ζωή σου (εκτός ίσως από ελάχιστες εξαιρέσεις) αυτό είναι η εργατικότητα και η συνέπεια. Μη γελιέσαι, πίσω απʼ τα χαρίσματα σου αυτά κρύβεται ο φόβος του να ρισκάρεις κόντρα στα δεδομένα - ένας φόβος που πλέον έχει αρχίσει να αποτινάσσεται. Ναι, είσαι έτοιμος/η για τεράστια ρίσκα αυτές τις μέρες. Πρόσεχε γιατί είσαι καινούργιος/α στο άθλημα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Τι γίνεται και ξαφνικά έχεις πάψει να αντλείς ασφάλεια και ευχαρίστηση από την κοινωνική εικόνα που είχες φτιάξει με τόσο κόπο; Γιατί χάθηκε η ικανοποίηση από τη δουλειά σου, τη σπουδές σου, τη συναισθηματική επαφή με τους οικείους σου; Ναι, μέρες σαν τη σημερινή αρχίζεις να καταλαβαίνεις πως ήρθε η στιγμή να εγκαταλείψεις πολλά κεκτημένα για να χτίσεις ένα καινούργιο εαυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Αν έχεις επιλέξει τη σημερινή μέρα για να συζητήσεις νέες επαγγελματικές συνεργασίες ή να προωθήσεις μερικές ιδέες σου, τότε έχεις πέσει διάνα! Αντίστοιχα καλή συγκυρία αν θέλεις να τρίξεις τα δόντια σε μερικούς συγγενείς που μπλέκουν τα πόδια τους μέσα στο σπίτι σου ή την οικογένεια σου. Α και τα νεύρα, νεύρα. Για να μην ξεχνιόμαστε!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τέρμα τα ημίμετρα. Είσαι σκληρό καρύδι και πρέπει να το αποδείξεις άμεσα για να ξαναβρεις το χαμόγελο σου! 1) Άμεσα επιχείρηση σκούπα σε μερικές φιλικές σχέσεις. Ρίξε το μήνυμα πως η έξοδος σου πλησιάζει αν δεν αλλάξουν στάση και δεν σε σέβονται λίγο περισσότερο. 2) Κάνεις πολύ δουλειά με τον εαυτό σου για να ξέρεις τι συμπεριφορές αξίζει μέσα σε μια σχέση – η έλλειψη εμπιστοσύνης και η κριτική δεν ανήκουν σʼ αυτές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Καθώς βασανίζεσαι αν πρέπει να επιλέξεις την απόλυτη απομόνωση ή την απόλυτη παράδοση (στις εργασιακές επιλογές ή/και την ερωτική σου ζωή), είναι αναμενόμενο να περνάς μέρες ολόκληρες που δεν θες να μιλάς με κανένα/καμιά. Η σιωπή καμιά φορά λέει βαριές κουβέντες (κατά το γνωστό λαϊκό άσμα)…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Είναι απʼ αυτές τις μέρες που, απʼ τη στιγμή που ξυπνάς είσαι σε μια διαρκή διαμάχη με τον εαυτό σου. Τίποτα δεν σʼ αρέσει στη ζωή σου, όλα μοιάζουν κολλημένα, σε λήθαργο, λιμνάζοντα, παρατημένα. Και σε πιάνουν τέτοια νεύρα…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Μέρες σαν τη σημερινή λες στον εαυτό σου: «Δεν θα καταφέρω να του/της μιλήσω ποτέ! Θα συνεχίσω να τον/την βλέπω μπροστά μου συνεχώς, να το παίζω φίλος/η του/της και δεν θα βγάζω κουβέντα! Κι αυτό γιατί δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω στο κεφάλι μου ΤΙ θέλω!!»… Κόλαση να ανήκεις στους Ιχθύς τελικά.