Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα

25 Απρ. 2015 - 09:57 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Σάββατο 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Σήμερα απαγορεύεται να επιτρέψεις στους γονείς σου ή/και τον προϊστάμενο σου να σου χαλάσουν τη διάθεση. Η αδιαφορία είναι η καλύτερη επίθεση!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Η σκέψη επιστρέφει αυτόνομα σε προηγούμενες σχέσεις/λάθη. Η πίεση στη δουλειά είναι αμέτρητη και ο εγκέφαλος σου σε κατάσταση συγκεχυμένου πανικού. Ποιος μίλησε για ηρεμία, χαλάρωση και κολοκύθια; Από αύριο αυτά (και αν...)!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Να πιστέψεις σε θαύματα ή να αποκτήσει ξαφνικά η ζωή σου άλλο νόημα πέραν της συνεχούς δουλειάς δεν το βλέπεις πιθανό... Να βγάλεις μια άκρη με τις διαπροσωπικές σχέσεις και την επαγγελματικές σου συνεργασίες, με τη καμία. Και μέσα σʼ όλο αυτό το συρφετό, η ανάγκη για οικονομική εξασφάλιση. Αντέχει το μυαλό σου;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Οι εργασιακές προοπτικές και η ρουτίνα σου μοιάζουν σαν ένας από αυτούς τους παρανοϊκούς ναυτικούς κόμπους που δεν λύνονται με τίποτα. Οι διαπροσωπικές σχέσεις και η προοπτική του έρωτα πνιγμένες σε ένα σύννεφο καπνού. Και εσύ στη μέση να κάνεις τον τροχονόμο στις απαιτήσεις μιας ζωής υπερβολικά πολύπλοκης; Αναζητείται έξοδος κινδύνου! Άμεσα!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Πως να το εξηγήσεις με απλά λόγια, πως να το ερμηνεύσεις ή να το αναλύσεις - όταν είσαι ερωτευμένος/η έχεις αυτή την παρανοϊκή παρόρμηση να περικλείεις την αγάπη για όλο τον κόσμο σε ένα πρόσωπο. Εκείνος/η είναι ο πλανήτης που θες να κατοικείς κι όλα τα άλλα καπνός κι ομίχλη τριγύρω. Έτσι μέρες σαν τη σημερινή, ο φθαρμένος έρωτας ή μοναξιά σε βυθίζουν στον ωκεανό που κρύβεις στις σιωπές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Είναι καταπληκτικό πως μια κουβέντα με καλούς/ες φίλους/ες μπορεί να σου προσφέρει τόση ώθηση και αισιοδοξία, που αρχίζεις άμεσα να σχεδιάζεις ένα πιο λειτουργικό μέλλον με άξονα εσένα. Γιατί όχι σήμερα;

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Πριν λίγο καιρό δεν θα περνούσε καν από το μυαλό σου πως η επαγγελματική σου ζωή θα συνδεόταν τόσο στενά με την ικανότητα σου να ερωτεύεσαι, να φλερτάρεις, να νιώθεις ελεύθερα. Κι όμως, μέρες όπως η σημερινή, η εργασιακή παράνοια (ή η απουσία μιας εργασίας) καταπλάκωνουν την ερωτική σου διάθεση σαν χιονοστιβάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Όταν έχεις πίστη στον εαυτό σου τίποτα αρνητικό δεν μπορεί να σε αγγίξει. Σήμερα είναι μια αληθινά εξαιρετική μέρα για να την χαλάσεις σε αμφιβολίες και εντάσεις με συναδέλφους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Αν και θα μπορούσες να βγεις με μια ντουντούκα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και να ξεφωνίζεις «Που πήγε το πάθος ρεεεε;», ξέρεις ότι καθόλου δεν θα σε βοηθήσει σʼ αυτή τη φάση μια παρόρμηση δραματισμού. Το μόνο κακό στην όλη υπόθεση είναι πως αυτή την κακή σου διάθεση, μέρες σαν τη σημερινή, την πληρώνουν οι φίλοι/ες σου...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Όταν ένα κομμάτι σου αγωνιά για την οικονομική σου αυτονομία (που δείχνει να βρίσκεται υπό αίρεση) και ένα άλλο σε βομβαρδίζει με φοβίας πως δεν διαθέτεις τα πνευματικά πλεονεκτήματα που χρειάζονται για να μείνεις στον αφρό της καριέρας, τότε ποιος/α την πληρώνει συνήθως; Ναι, είτε ο/η σύντροφος σου (αν είσαι σε σχέση) ή ο γονιός που του έχεις τη μεγαλύτερη αδυναμία. Ας ελπίσουμε να σε αντέξει σήμερα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Μπορεί να κρατήσει για σήμερα μόνο, όμως είναι απίστευτη αίσθηση: «Ναι, γουστάρω τρελά που ζω έτσι τη ζωή μου! Δεν με αλλάζω για κανένα!». Αυτό να λες σε όλους/ες, είτε τους συμπαθείς, είτε τους αντιπαθείς!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Στον πυρήνα σου (ναι αυτό το μικρό λαμπερό κομματάκι της συνείδηση σου) πιστεύεις σχεδόν ευλαβικά πως η ζωή επιφυλάσσει ευτυχία και όχι βάσανα. Ας είναι λοιπόν σήμερα η αισιοδοξία όχι η ασπίδα σου, αλλά η λόγχη σου! Επίθεση, όχι άμυνα!