Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη - Κόρας Καρβούνη. Ζευγάρι στη σκηνή και στη ζωή

23 Μαίου 2015 - 10:15 | Show Biz

Όταν κάποιος θέλει πραγματικά να κρατήσει την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μπορεί να τα καταφέρει. Τρανταχτό παράδειγμα η περίπτωση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και της Κόρας Καρβούνη.

Σύμφωνα την εφημερίδα Espresso και το ρεπορτάζ του Ηλία Μαραβέγια, οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί και ερωτευμένοι εδώ και περίπου έναν χρόνο, πλην όμως κανείς δεν το είχε πάρει μυρωδιά, πέρα από τους ανθρώπους του πολύ στενού περιβάλλοντός τους.

Έχοντας αμφότεροι ενεργό δράση στα καλλιτεχνικά δρώμενα εδώ και χρόνια, δεν χρειάστηκε ποτέ να απασχολήσουν τη δημοσιότητα με ζητήματα ιδιωτικού βίου προκειμένου να προβληθούν.

Ως εκ τούτου, δεν είναι παράξενο που το ρομαντικό μυστικό τους άργησε τόσο πολύ να διαρρεύσει.

Μπορεί επί της ουσίας οι δυο τους να μην «κρύφτηκαν» ποτέ, κάνοντας κατά διαστήματα κοινές εμφανίσεις σε εκδηλώσεις, ωστόσο κρατούσαν κάθε φορά πολύ χαμηλό προφίλ, με αποτέλεσμα να μην τραβούν την προσοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι αυτή την εποχή συμπράττει στα κινηματογραφικά πλατό κρατώντας βασικούς ρόλους στη νέα ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια «Ετερος εγώ», η οποία μόλις ξεκίνησε γυρίσματα.