Αισιόδοξος δηλώνει ο γιατρός του Τόλη Βοσκόπουλου

30 Ιουλ. 2015 - 10:02 | Show Biz

Εξιτήριο πήρε εχθές το μεσημέρι από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ο Τόλης Βοσκόπουλος μετά την επέμβαση αφαίρεσης όγκου από πνεύμονά του, στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη.

Ο θεράπων ιατρός του αγαπημένου ερμηνευτή, Γαβριήλ Νταχάμπρε, διευθυντής της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του ιδιωτικού θεραπευτηρίου, μιλώντας χθες στην «Espresso» δήλωσε αισιόδοξος για τα αποτελέσματα της βιοψίας, που αναμένονται, καθώς τα πρώτα ευρήματα δεν είναι ανησυχητικά.

«Πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί καμία άλλη θεραπεία. Ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι πολύ καλά στην υγεία του, γι' αυτό άλλωστε παίρνει εξιτήριο μία εβδομάδα μετά την επέμβαση. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και θα συνεχίσει να τραγουδάει» είπε στην «Espresso» o δρ Νταχάμπρε.

Στο πλευρό του καλλιτέχνη που έχει λατρευτεί από τον κόσμο ήταν μέρα νύχτα η σύζυγός του και μούσα του Αντζελα Γκερέκου. Το εξιτήριο είναι προγραμματισμένο για σήμερα, μετά τις 12.30 το μεσημέρι. Φυσικά ο Τόλης Βοσκόπουλος το περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία τις προηγούμενες μέρες.

Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη Τετάρτη ο κ. Βοσκόπουλος υπεβλήθη σε θωρακοχειρουργική επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τον άνω λοβό του δεξιού πνεύμονά του από τον διευθυντή της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου, τον Ελληνοϊορδανό δρ Γαβριήλ Νταχάμπρε. Οπως είχε αναφέρει στην «Espresso» ο γιατρός: «Επειτα από μια ακτινογραφία στο πλαίσιο προληπτικού ελέγχου που έκανε πριν από λίγο καιρό ο τραγουδιστής, ανακαλύφθηκε ένα τυχαίο εύρημα αδιευκρίνιστης φύσεως και εκτιμήθηκε ότι έπρεπε να αφαιρεθεί αμέσως, καθώς είμαι της άποψης ότι όταν υπάρχει κάτι στον πνεύμονα πρέπει να αφαιρείται, και όχι να το κοιτάμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Βοσκόπουλος υποβλήθηκε σε ανοιχτό χειρουργείο (θωρακεκτομή) διάρκειας 3,5 ωρών, κατά τη διάρκεια του οποίου αφαιρέθηκε ένας όγκος μικρών διαστάσεων. Μάλιστα η επέμβαση πήγε τόσο καλά, ώστε ο ασθενής δεν χρειάστηκε να λάβει αίμα, ενώ έμεινε μόνο μία ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και την επομένη μεταφέρθηκε σε απλό δωμάτιο.