Ξεσπάθωσε ο Σφακιανάκης: Μίλησε για τζιχαντιστές, Ζωή και Ρέμο. Δείτε το βίντεο

25 Νοε 2015 - 15:12 | Show Biz
Ξεσπάθωσε ο Σφακιανάκης: Μίλησε για τζιχαντιστές, Ζωή και Ρέμο. Δείτε το βίντεο

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «ΟΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ» βρέθηκε ο Νότης Σφακιανάκης, το βράδυ της Τρίτης 24 Νοεμβρίου, και μίλησε,για όλους και για όλα.

Αναφορικά με το παγκόσμιο πρόβλημα τρομοκρατίας ο τραγουδιστής υποστηρίζει πως όλα είναι ... στημένα.

«Απόλυτα στημένο. Θεωρώ ότι για να επέλθει η παγκοσμιοποίηση, που συνεπάγεται παγκόσμια δικτατορία, πρέπει να μην αντιδράσει κανείς, πρέπει η τρομοκρατία να έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της, να έχουν αναμιχθεί λαοί μεταξύ τους για να μην υπάρχει αντίσταση από έναν λαό γροθιά. Και ξέρεις τι νομίζω ότι θα συμβεί; Kάποια στιγμή θα λάβεις ένα μήνυμα που θα λέει «ότι ξέρατε ξεχάστε το, στο όνομα του λαού του πλανήτη ο οποίος από αυτή τη στιγμή μας ορίζει ως κυβέρνησή του και επειδή κινδυνεύει μας έχει πει ότι θα πρέπει να κάνουμε αυτό, αυτό και εκείνο. Όλα τα υπόλοιπα όσοι δεν τα πράξετε είστε απέναντι από τον λαό του πλανήτη».

Για τους τζιχαντιστές, είπε: «Και αυτά τα παιδιά παρασύρονται. Δηλαδή άμα σε βάλει να νιώσεις ότι ζώνεσαι με χειροβομβίδες και εκρηκτικά και σκας και σκοτώνεις ένα κάρο κόσμο... Δηλαδή πόσο παραμύθι έχουν φάει αυτοί οι άνθρωποι».

Ακόμη δήλωσε πως «η θρησκεία είναι η αφορμή» και σημείωσε: «Αφού σε έχει γαλουχήσει με ένα τέτοιο τρόπο να αισθάνεσαι ως ισλαμιστής. Και ο Χριστιανός που έκανε τις σταυροφορίες και έκανε ότι έκανε και είχε κάνει και ακόμα κάνει...». «Όταν έρχομαι εγώ και σε βαράω κάθε πρωί κάποια στιγμή δεν θα σαλτάρεις να έρθεις να με κοπανήσεις. Εσύ θα είσαι τρομοκράτης που θα μου τη ρίξεις στο κεφάλι ενώ εγώ που σε βαράω κάθε μέρα τι είμαι;», υποστήριξε στη συνέχεια.

Για κάποια χρόνια σε κατηγορούσαν ότι είσαι υποκινητής της αναρχίας σχολιάζει ο Θέμος Αναστασιάδης για να δηλώσει ο Νότης: «Μα η αναρχία είναι το μέγιστο πολίτευμα. Αναρχικός δεν είναι αυτός ο οποίος σπάει ή πετάει μολότοφ. Αυτός είναι άνομος είναι παράνομος. Αναρχικός είναι ο άνθρωπος ο οποίος δεν χρειάζεται Αρχή διότι ο ίδιος έχει αρχές. Δεν χρειάζεσαι κανέναν να σου υποδεικνύει τι θα κάνεις γιατί εσύ έχεις αρχές».

Η Ζωή λείπει από τη Βουλή;

«Υπήρχε μία προσωπικότητα η οποία δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή μέσα στο κοινοβούλιο η οποία είχε... Είμαι φίλαθλος της Ζωής Κωνσταντοπούλου διότι είναι ένας άνθρωπος που ήξερε τις συνέπειες. Όταν γνωρίζεις τις συνέπειες και το κάνεις συνεπάγεται γενναιότητα, ανδρεία. Η κοπέλα αυτή είναι γενναία διότι ήξερε ότι θα την στείλουν. Τους επέβαλε να νιώσουν όπως έκαναν αυτοί τους άλλους να νιώσουν αυτά τα χρόνια».

Για την «κόντρα» του με τον Αντώνη Ρέμο.

Συγκεκριμένα, με αντικείμενο συζήτησης την πρόσφατη δήλωσή του στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ότι ο Αντώνης Ρέμος τραγουδάει για μια «ελίτ» ενώ ο ίδιος για τους πιο λαϊκούς ανθρώπους, ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά «Ο Αντώνης είναι αυτός που είναι και είναι και καλό παιδί και καλός τραγουδιστής. Όταν εγώ είχα κάνει δίσκους, ο Αντώνης ακόμα ήταν στην Θεσσαλονίκη. Καλός τραγουδιστής και μου αρέσει πραγματικά, και τα τραγούδια του και ο τρόπος έκφρασής του. Ανεξάρτητα όμως από αυτό, ο κόσμος που πάει να ακούσει τον Αντώνη είναι πιο ελιτίστικος από αυτόν που έρχεται να ακούσει εμένα. Είναι περισσότερο άνθρωποι μέσα από τα Μέσα, μέσα από τη μόδα...».

Όσον για το αν θα τραγουδούσε για κάποιον πλούσιο που θα πλήρωνε πολλά εκατομμύρια για να τον ακούσει prive στη Μύκονο, ο ίδιος τόνισε «Απευθύνομαι στον κόσμο όχι σε κάποιον που θέλει να κάνει την κ@@λ@ του».