Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου

12 Φεβ. 2016 - 13:54 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Μη χαρίζεστε σε κανέναν και αφήνετε στην άκρη τον αγώνα σας για καταξίωση. Προβείτε σε αντικαταστάσεις, αν κάποιες σχέσεις σας έχουν υποστεί ζημιές. Για να βρείτε πρακτικές λύσεις στα εργασιακά σας θέματα δεν χρειάζεται να είστε ισχυρογνώμονες.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να αντιληφθείτε εγκαίρως τη σημασία που έχουν κάποια πρόσωπα στη ζωή σας. Κάντε μια ουσιαστική συζήτηση με τον σύντροφό σας, που θα δώσει νέα πνοή στη σχέση σας. Μην κολακεύεστε από άτομα που σας πλησιάζουν πιστεύοντας ότι τους είστε χρήσιμοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην κρίνετε με υποκειμενικά κριτήρια τη στάση των άλλων γύρω σας. Μια συζήτηση θα σας κάνει να ανακαλύψετε πολλά κοινά σημεία στη σχέση σας με ένα γνωστό σας πρόσωπο. Δώστε τέλος σε μια σχέση που είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει δυνατότητες εξέλιξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, γιατί δεν σας συμφέρει να διαταραχθούν κάποιες ισορροπίες στη ζωή σας, για τις οποίες έχετε προσπαθήσει πολύ. Σε δύσκολους συνεργάτες φερθείτε με τυπικότητα, ώστε να μην υπάρξουν προστριβές και εντάσεις.

ΛΕΩΝ: Αν δεν δείτε ολοκληρωμένη τη δουλειά ενός συνεργάτη σας, μη βιαστείτε να τον κατηγορήσετε. Σε συζήτηση που θίγει άτομα τα οποία δεν είναι παρόντα απαιτείται να αποχωρήσετε διακριτικά. Απελευθερωθείτε από ανούσιες σκέψεις που σας κρατούν σε αδιέξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να επικοινωνήσετε καλύτερα συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας. Αν νιώσετε φοβίες, ανασφάλειες και αμφιβολίες να βγαίνουν στην επιφάνεια και να σας γεμίζουν αγωνία, μη φανείτε δύσπιστοι και βάλτε μπροστά για μια καινούργια σχέση.

ΖΥΓΟΣ: Εκφράστε με ήπιο τρόπο τα παράπονα που δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε μελαγχολία. Αναμοχλεύονται συναισθήματα, πρακτικές σκοπιμότητες και κάθε είδους συναλλαγές και προοπτικές που θα σας αλλάζουν συνέχεια κατεύθυνση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχολούμενοι με τον προσωπικό χώρο σας θα αισθανθείτε ψυχικά ανανεωμένοι. Αν καταφέρετε να βρείτε εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματά σας θα βγείτε νικητές. Μετριάστε την ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας και περάστε μαζί όμορφες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φερθείτε όσο πιο προσεκτικά μπορείτε σε χώρους που δεν τους γνωρίζετε καλά. Προσπαθήστε να γίνετε πιο ευχάριστοι και ελκυστικοί για να κερδίσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες του ανθρώπου που θα επιλέξετε να έχετε για σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ενέργειες που θα κάνετε για να πλησιάσετε κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν δεν θα τα βρίσκουν σύμφωνα, και επειδή θα αντιστέκονται, εσείς θα ξεσπάτε με θυμό. Αν θέλετε τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά, αφήστε στην άκρη νευρωτικές αντιδράσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανασφάλεια σε ζητήματα καρδιάς δεν θα περάσει απαρατήρητη και θα έχετε επιπτώσεις στον αισθηματικό τομέα, ενώ η ευμετάβλητη ψυχοσύνθεσή σας είναι πιθανόν να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές, γι' αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη γίνεστε επιθετικοί με τους γύρω σας, εξαιτίας των υποχρεώσεων που σας έχουν γεμίσει με άγχος και κούραση. Χειριστείτε τις υποθέσεις σας με διπλωματία και κρατήστε την προσωπική σας ζωή σωστά διασφαλισμένη, ώστε να μη δώσετε αφορμές για σχόλια.