Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Δευτέρα 25 Ιουλίου

25 Ιουλ. 2016 - 07:12 | Ζώδια
Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Δευτέρα 25 Ιουλίου

 Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα;

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, τις επόμενες μέρες είσαι επιρρεπής στις καταχρήσεις κάθε είδους (διατροφικές, συναισθηματικές, επιβλαβείς). Πρόσεξε λοιπόν γιατί μόνο εσύ μπορείς να βάλεις φρένο στον εαυτό σου!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, κέφι ήταν και πέρασε! Για τις επόμενες μέρες ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις έναν Γολγοθά υποχρεώσεων που θα σ' αναγκάσουν, είτε το θες, είτε όχι, να οργανωθείς καλύτερα κι από Παρθένο. Αν δεν τα καταφέρεις σε βλέπω να μην προλαβαίνεις ούτε να κοιμηθείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Για αρκετούς/ες Δίδυμους οι επόμενες μέρες πιθανό να φέρουν μια καλή επαγγελματική προοπτική. Εξίσου πιθανόν είναι οι εργαζόμενοι/ες Δίδυμοι να αποδεσμευθούν από το τεράστιο άγχος που τους δημιουργούσαν οι επικρατούσες συνθήκες στο χώρο εργασίας τους. Συμπέρασμα: πνέει έστω και για λίγο φρέσκος, δροσερός αέρας στον επαγγελματικό στίβο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, καλείσαι να μαζέψεις όλη τη διαθέσιμη δύναμη/ενέργεια/πυγμή σου και να τις καταθέσεις στη δουλειά σου για τις επόμενες μέρες! Δεν πρέπει να δείξεις ούτε ένα σημάδι κούρασης/κάμψης στους/στις ανωτέρους/ανώτερες σου! Α κι αν ψάχνεις για δουλειά τώρα πρέπει να τρέξεις ακόμη περισσότερο!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, όλα τα συναισθήματα σου θα τα ζήσεις με ένταση τις μέρες που έρχονται. Και τις εξάρσεις χαράς σου και τις πτώσεις απογοήτευσης. Ναι, κύκλους θα κάνουν και θα σε στροβιλίζουν όλη την ώρα. Έτοιμος/η για την πτήση;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Κοινωνικά ανοίγματα, νέες απόψεις μεταμφιεσμένες σε γοητευτικούς/ες αγνώστους που θέλουν να σε γνωρίσουν, προοπτική νέων σεμιναρίων/μαθημάτων/γνώσεων… Ναι, αυτές οι μέρες σε θέλουν εκτός σπιτιού, έξω στον κόσμο, να εμπλουτίζεις τη ζωή σου με νέες εικόνες, ιδέες, γεύσεις, αρώματα… Θα πεις όχι;

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, λίγο μαγκωμένο/η σε βλέπω σήμερα. Λίγο γκρίνια, λίγο διάθεση για μέσα και όχι για έξω, έτοιμος/η να ξεκινήσεις καυγάδες με τη παραμικρή αφορμή. Προς τη νύχτα πάντως φτιάχνει η διάθεση σου και ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σκορπιέ, αν σε κυριεύσει μια διάθεση για ηρεμία, για περισσότερο χρόνο στο σπίτι, για μερικά χάδια περισσότερα (αν είσαι σε σχέση), μην της αντισταθείς κοιτώντας καχύποπτα από θα σκάσει το αναπάντεχο. Αφέσου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τοξότη, σήμερα το οφείλεις στον εαυτό σου (γιατί αυτός έχει σημασία, μην το ξεχνάς ποτέ!) να βγεις εκεί έξω στο κόσμο με τσαμπουκά, εγωισμό και ενέργεια! Αρχικά για να τη σπάσεις σε μερικούς/μερικές συναδέλφους σου ή "φίλους/ες" που λατρεύουν την εκ του ασφαλούς κριτική. Και στη συνέχεια; Ξεκινά μ' αυτό, κι αν πετύχεις, αύριο θα έχεις καινούργια αποστολή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερε, μην σκέφτεσαι τόσο έντονα ρε παιδί μου τα προβλήματα σου. Θα κάψεις τα εγκεφαλικά σου κύτταρα πολύ γρήγορα και πίστεψε με τα έχεις πολύ ανάγκη. Μήπως να χαλαρώσεις λίγο περισσότερες αυτές τις μέρες αντί να πιέζεσαι με τη δουλειά;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, από το μεσημέρι και μετά βρίσκεσαι σε τρομερή πνευματική εγρήγορση - γεγονός που επηρεάζει θετικά όλη τη διάθεση σου! Εκμεταλλεύσου αυτή την συγκυρία και κλείσε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που αφορούν είτε την εργασιακή σου ρουτίνα, είτε επικοινωνίες/συναντήσεις με φίλους/συνεργάτες!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, ετοιμάσου για σκληρό ροκ στις σχέσεις με συνεργάτες ή/και τον/την σύντροφο σου στο πρώτο μισό της ημέρας! Σταδιακά, από το μεσημέρι και μετά, επανέρχεται η ηρεμία στην αλληλεπίδραση σου με τους ανθρώπους. Α, και το σώμα σου χρειάζεται ξεκούραση άμεσα!