Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου

26 Σεπ. 2016 - 09:14 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Οι αντιξοότητες γύρω από τα εργασιακά θέματα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα. Ακόμα κι αν δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα, πρέπει να δείτε καλοπροαίρετα τις αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρκετά ενισχυμένη θα είναι η τύχη σας στον αισθηματικό τομέα και ένα νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σας θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Οσοι είστε δεσμευμένοι και θα ανακαλύψετε όσα σας φέρνουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το σκηνικό της μέρας θα είναι σύνθετο για εσάς. Από τη μία θα σας βαραίνουν οι οικογενειακές υποχρεώσεις και από την άλλη οι εξελίξεις στον εργασιακό τομέα θα δημιουργούν καινούργιες εντυπώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανθρωποι και περιστατικά θα επηρεάζουν τη διάθεσή σας και θα σας αναγκάζουν να πάρετε αποφάσεις, οπότε πρέπει να καταστρώσετε νέα σχέδια. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας αποφύγετε παγίδες του εργασιακού χώρου.

ΛΕΩΝ: Μέρα εσωτερικών αναζητήσεων η σημερινή και θα προσπαθείτε εναγωνίως να ανακαλύψετε μια κρυμμένης αλήθειας ή την αιτία ενός γεγονότος που σας βασανίζει. Προβείτε σε νέες γνωριμίες για να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο την κοινωνική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρίσκεστε ένα βήμα πριν υλοποιήσετε τον στόχο σας, γιατί ξέρετε πλέον τι μπορείτε να πετύχετε, με ποιον τρόπο και τώρα είστε καθ' όλα έτοιμοι να το διεκδικήσετε. Ανακαλύψτε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά στη ζωή σας για να είστε ευτυχισμένοι.

ΖΥΓΟΣ: Η εξέλιξη των προσωπικών σας σχέσεων σας υποχρεώνει να αλλάξετε κάποια από τα σχέδιά σας. Στον οικονομικό τομέα φροντίστε να μην υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας. Αρχίστε σταθεροποιώντας συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν σταδιακά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε, γιατί θα βρεθείτε εκτεθειμένοι, ειδικά τώρα που πρόκειται να σας ανοίξουν νέες επαγγελματικές πόρτες. Ασχοληθείτε με υποθέσεις που έχετε αφήσει στην τύχη τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ψυχολογική σας διάθεση αρχίζει να βελτιώνεται, μαζί με μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή και πολλές κατακτήσεις. Αποφύγετε να κοινοποιήσετε τα σχέδιά σας, αν δεν είστε πρώτα σίγουροι για την επιτυχία τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα κάνοντας από τώρα έναν καλύτερο οικονομικό προγραμματισμό και καταδικάζοντας τις κακές συνήθειες του παρελθόντος. Γνωριμίες με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν είναι πολύ πιθανές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επηρεάζεστε από αυτά που σας λένε οι άλλοι, αλλά αντιμετωπίστε τα εργασιακά θέματα και τα άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος με σοβαρότητα και θάρρος. Αφήστε πίσω όσα σάς έχουν πονέσει και σας έχουν πληγώσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη ρισκάρετε με αβέβαιες κινήσεις, ειδικά τώρα που κάτι πάει να αλλάξει στον αισθηματικό τομέα και επιβάλλεται να συμβάλετε και εσείς με τη συμπεριφορά σας. Επωφεληθείτε από μια ευκαιρία που θα σας δοθεί για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας.