Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου

27 Σεπ. 2016 - 08:12 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Ξεκινήστε από τώρα ένα πρόγραμμα στον οικονομικό τομέα, για να μην πνιγείτε από υποχρεώσεις και προβλήματα που θα σας πιέσουν και θα σας κουράσουν ψυχολογικά. Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον εργασιακό χώρο θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η στάση αδιαφορίας που έχετε υιοθετήσει απέναντι στον σύντροφο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα θα προκαλέσει πρόβλημα στις σχέσεις σας και σε κάποιες περιπτώσεις θα έρθετε σε ρήξη. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με άτομα που σας ανταγωνίζονται και μπορούν να σας βλάψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε, γιατί υπάρχουν άτομα που σας ανταγωνίζονται και δεν τα έχετε αναγνωρίσει ακόμη. Η αναστάτωση και τα απρόβλεπτα γεγονότα θα έχουν τον πρώτο ρόλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια καινούργια γνωριμία θα σας αναζωογονήσει και θα αλλάξει τη ζωή σας. Μην προβείτε σε περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές, γιατί δεν θα είστε ευνοημένοι οικονομικά. Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας, εάν η επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων σάς προκαλεί πανικό.

ΛΕΩΝ: Τα οικογενειακά θέματά σας έρχονται στην επιφάνεια, ζητώντας άμεσες διευθετήσεις, ενώ ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα ζητήσει τη στήριξη και την υποστήριξή σας. Αν θέλετε να σας καταλαβαίνουν όσοι είναι γύρω σας, εκφραστείτε ελεύθερα και ειλικρινά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα πρέπει και εσείς να κάνετε μια πιο ποιοτική προσφορά, για να επιβάλετε τα δικά σας μέτρα και σταθμά σε ορισμένες δύσκολες υποθέσεις. Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας, για να μην πανικοβάλλεστε στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων.

ΖΥΓΟΣ: Στο χέρι σας είναι να ανακαλύψετε καινούργια πράγματα και νέους ορίζοντες δραστηριοτήτων. Φανείτε ευέλικτοι, γιατί θα χρειαστεί να παίξετε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Δείξτε ψυχραιμία, καθώς σήμερα θα εναλλάσσονται ενθουσιασμός και απογοήτευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλλιεργήστε κλίμα ισοτιμίας ανάμεσα στις προσωπικές και τις εργασιακές σχέσεις σας. Οι δυσκολίες σάς δυναμώνουν και, αφού ο τροχός γυρίζει, η ρεβάνς είναι απόλυτα δική σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σίγουρα αξίζετε μια σωστότερη μεταχείριση από το περιβάλλον σας, αλλά επειδή αυτό δεν χαρίζεται, αλλά κερδίζεται, πείτε ξεκάθαρα τη γνώμη σας για ορισμένα πράγματα. Για να πετύχετε τους στόχους σας, πρέπει να κινηθείτε συλλογικά στον επαγγελματικό χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε πίσω σας προκαταλήψεις και ενδοιασμούς, γιατί, αν συνδυάσετε σε σωστές αναλογίες τη λογική και το ένστικτο, θα μπορέσετε να πετύχετε σπουδαία πράγματα. Φροντίστε να βλέπετε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, γιατί υπάρχει φως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν αρκεί ο ενθουσιασμός από μόνος του για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Χρειάζεται αρκετή δουλειά, χρόνος, χρήμα και πάνω απ' όλα επένδυση συναισθήματος. Προωθήστε προσωπικές επιδιώξεις σας και ζητήστε ό,τι πραγματικά αξίζετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Ως βασικό στόχο σας αναζητάτε την ποιότητα ζωής και η σημερινή μέρα βοηθάει να πετύχετε πολλά προς αυτήν την κατεύθυνση και να καλύψετε κάποιες ελλείψεις. Εκκαθαρίστε όλες εκείνες τις εκκρεμότητες που σας έχουν προκαλέσει άγχος.