Ο πωλητής τσαγιού που έγινε μοντέλο από τη μια στιγμή στην άλλη

20 Οκτ. 2016 - 09:28 | Συμβαίνει γύρω μας
Ο πωλητής τσαγιού που έγινε μοντέλο από τη μια στιγμή στην άλλη

Ο 18χρονος Arshad Khan, «chai wala», δηλαδή πωλητής τσαγιού, από το Πακιστάν, είδε τη ζωή του να αλλάζει μέσα σε μια νύχτα όταν μια φωτογραφία του εν ώρα εργασίας κατέκλυσε τον ίντερνετ.

Ο Khan φωτογραφήθηκε να σερβίρει τσάι στο κυριακάτικο παζάρι του Ισλαμαμπάντ από τη φωτογράφο Javeria Ali.

PAKISTAN4

Χιλιάδες χρήστες του Twitter αναδημοσίευσαν τη φωτογραφία γοητευμένοι από το διαπεραστικό του βλέμμα, όπως γράφει το BBC, και το #ChaiWala  έκανε το γύρο τωνsocial media.

Λίγες ημέρες αργότερα ο 18χρονος έκανε την πρώτη του φωτογράφιση, όχι πια ως πωλητής τσαγιού αλλά ως μοντέλο.

Η ιστοσελίδα Fitin.pk για ψώνια online, με έδρα το Ισλαμαμπάντ, έσπευσε να κλείσει με συμβόλαιο τον Khan και ήδη χρησιμοποιεί φωτογραφίες του στην παρουσίαση ανδρικών ρούχων.

PAKISTAN3

Μήνυμα στην ιστοσελίδα και τη σελίδα του στο Facebook αναφέρει: «Ο Chai wala δεν είναι πια chai wala, τώρα είναι fashion wala!».

Σε συνέντευξή του σε τοπικό κανάλι ο Khan είπε πως η οικογένειά του ζούσε στο Ισλαμαμπάντ εδώ και25 χρόνια και πως άρχισε να πουλά τσάι πριν από λίγους μήνες. Πρόσθεσε πως δεν ήξερε ούτε το Instagram ούτε το Twitter.

Στη συνέχεια η Express Tribune του Πακιστάν τον αναζήτησε στο χώρο εργασίας του και τον ρώτησε αν γνώριζε πως έγινε διάσημος. «Ναι, ξέρω για τη φήμη που απέκτησα πρόσφατα και είμαι πολύ χαρούμενος. Οι φίλοι μου μού δείχνουν φωτογραφίες όλο το πρωί», απάντησε εκείνος.

«Εξεπλάγην όταν ο Arshad έγινε διάσημος, για μένα ήταν ένα συνηθισμένο ποστ», δήλωσε η φωτογράφος Javeria Ali στο BBC. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτόν, το αξίζει. Είναι ένα πολύ καλό παιδί, ελπίζω να μπορέσει να διαχειριστεί τη διασημότητα και να μην τον εκμεταλλευτούν άπληστοι άνθρωποι».

PAKISTAN2

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/2425063/o-politis-tsagiou-pou-egine-montelo-apo-ti-mia-stigmi-stin-alli