Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου

21 Νοε 2016 - 08:49 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Απαιτείται μεγάλη προσοχή για να μη φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις που δεν σας ευνοούν, καθώς οι επαγγελματικές συνεργασίες σας θα περάσουν κρίση. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε για να πείτε αυτά που θέλετε, τουλάχιστον φερθείτε διπλωματικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Στις συζητήσεις σας σχετικά με τον οικονομικό τομέα σας δεν θα είναι εύκολο να γίνετε τολμηροί και απαιτητικοί, γι' αυτό καλό θα ήταν να αναλύσετε τις καταστάσεις και με άλλους. Μην επιτρέπετε στον εκνευρισμό σας να γίνεται η αιτία για καθημερινές προστριβές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τακτοποιήστε τις καθημερινές ασχολίες σας για να μην είναι χαοτικές και να βρείτε ψυχική ηρεμία. Αντικαταστήστε στη ζωή σας την ποσότητα με την ποιότητα. Πρέπει να χαράξετε νέα, κοινή πορεία πλεύσης με τους συνεργάτες σας για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε για να είστε καλά, ώστε η ερωτική ζωή σας να μην είναι περίεργη. Οι υπερβολές στα συναισθήματα θα σας κάνουν να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Διώξτε τις αναστολές σας και αρχίστε να χαίρεστε τη ζωή με ό,τι αυτή σάς προσφέρει.

ΛΕΩΝ: Ηρεμήστε και σκεφτείτε λογικά και με σύνεση. Εχετε τη δύναμη να προχωρήσετε μπροστά, γι' αυτό μην αφήνετε τις αναμνήσεις να αναστέλλουν οποιαδήποτε πρόοδο μπορείτε να κάνετε. Εκφράστε τα βαθιά σας συναισθήματα και θα δείτε πως όλα γίνονται στο τέλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε μην ξεφύγετε από τα όριά σας, επειδή σας εκνευρίζει η καταπίεση. Η ανάγκη σας να αποδείξετε ότι έχετε πλήρη έλεγχο του εαυτού σας δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σας. Ο μεγάλος συντηρητισμός θα σας φέρει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

ΖΥΓΟΣ: Η αγωνία σας για τα προσωπικά θέματα δεν σας επιτρέπει να είστε λογικοί. Κάντε βήματα μπροστά και μην παραμένετε σε φθαρμένες σχέσεις. Αποφύγετε ενέργειες που είναι αντιπαραγωγικές. Το θάρρος και ο αυτοέλεγχος θα σας βοηθήσουν σε μια υπόθεσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι κοινωνικοί περιορισμοί που έχετε θέσει στον εαυτό σας δεν σας επιτρέπουν να σκέφτεστε σωστά και βρίσκεστε μονίμως σε ένταση. Ηρθε η στιγμή να αναζητήσετε πραγματικούς φίλους. Να είστε σαφείς σε ό,τι ζητάτε και μη συμμετέχετε σε άσκοπες συζητήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευαισθησίες σας έρχονται σε αντίθεση με τη φιλοσοφία που έχετε για τη ζωή. Φροντίστε να κλείσετε τις σωστές συμφωνίες, αν θέλετε να έχετε οικονομικά οφέλη. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε άσκοπα έξοδα προκειμένου να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξελίξεις θα εστιάζονται στον άξονα της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν, αλλά οι περιπλοκές στην εργασία σας θα σας στενοχωρήσουν. Μην αμελήσετε να πλησιάσετε ένα φιλικό πρόσωπο που σας έχει ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε τις διαμάχες και υπερασπιστείτε με κάθε τρόπο τους δικούς σας ανθρώπους. Αν χρειαστεί, κάντε μια θυσία προκειμένου να σώσετε μια σχέση που είναι σημαντική για εσάς. Οι συνεχείς και ατελείωτες κρίσεις ίσως οφείλονται στην ανυποχώρητη θέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα έχετε αρκετή βοήθεια, ώστε να περάσετε καλά και να μην αποτελέσουν διάφορα σχόλια αφορμή για να αλλάξετε το πρόγραμμά σας. Φίλοι και συνεργάτες θα αποδειχθούν χρήσιμοι. Δώστε βαρύτητα στη σχέση σας με πρόσωπα με τα οποία είστε βαθιά συνδεδεμένοι.