Θεοδωρίδου-Μπουλούμπασης: H αλήθεια για τη διακοπή της συνεργασίας τους!

19 Ιαν. 2017 - 10:23 | Show Biz
Θεοδωρίδου-Μπουλούμπασης: H αλήθεια για τη διακοπή της συνεργασίας τους!

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό YOU και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και το τέλος της συνεργασίας του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, μετά από 17 χρόνια.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής του:

Ποια ήταν η πιο ευχάριστη συνεργασία σου μέχρι στιγμής;

Έχω περάσει καλά με πολύ κόσμο. Δεν θα σου πω την Ελένη Μενεγάκη, γιατί είναι άλλη κατηγορία. Είναι οικογένειά μου, δεν μπορώ να τη δω σαν πελάτισσα και σαν ξένη, εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να τη συγκρίνω με κανέναν και ίσως κάποιοι με παρεξηγούν.

Τι εννοείς σε παρεξηγούν;

Τους εξηγώ ότι η Ελένη είναι προτεραιότητά μου και ότι δεν θα την αφήσω για να κάνω άλλη και μπορεί να νευριάσουν. Όχι ότι η Ελένη θα μου πει «όχι», αλλά δεν θέλω να τη βάλω σε διαδικασία να το σκεφτεί καν. Δεν θέλω να τη δυσκολέψω, γιατί η γυναίκα δεν με έχει δυσκολέψει ποτέ στα 17 χρόνια συνεργασίας μας.

Στα 17 χρόνια συνεργασίας δεν έχετε τσακωθεί ποτέ;

Ποτέ. Η Ελένη είναι πάρα πολύ απλή και πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Φαντάσου ότι υπάρχουν μέρες που δεν είμαι πολύ καλά και με το που θα με δει από μακριά θα καταλάβει τι έχω και με πιάσει με το γλυκό για να με ηρεμήσει. Αν την πάρω τηλέφωνο τα ξημερώματα και της πω «σε χρειάζομαι», θα τρέξει.

Για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τη διακοπή της συνεργασίας σας έχουν γραφτεί πολλά. Τι έχει συμβεί τελικά;

Έχουν γραφτεί πολλές βλακείες για το θέμα αυτό. Με τη Νατάσα πέρασα 17 ολόκληρα χρόνια και για τη λήξη συνεργασίας μας μπορεί να ευθύνονται και τρίτοι παράγοντες. Σημασία έχει ότι ο ένας εκτιμάει τον άλλο. Όλα τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους.