Επικαιρότητα:

Ποιος σχεδιαστής έντυσε την Μελάνια Τράμπ αλά Τζάκι στην ορκωμοσία

20 Ιαν. 2017 - 18:48 | Συμβαίνει γύρω μας
Ποιος σχεδιαστής έντυσε την Μελάνια Τράμπ αλά Τζάκι στην ορκωμοσία

Πολλοί μόδιστροι αρνήθηκαν να ντύσουν την Τραμπ εξαιτίας της ρητορικής του συζύγου της, γεγονός που έστρεψε ακόμη περισσότερο πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας για τις στυλιστικές της επιλογές στις εκδηλώσεις πριν από την ορκωμοσία. 

Την προγούμενη ημέρα, κατά την επίσκεψή της στο Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλινγκτον, την Μελάνια έντυσε στα μαύρα μια άγνωστη Νεοϋορκέζα, ισπανικής καταγωγής, σχεδιάστρια μόδας, η Νορισόλ Φεράρι. 

Την Παρασκευή όμως, την ημέρα της ορκωμοσίας, η Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε εκθαμβωτικά κομψή και πολύ... προεδρική. 

Αν και μέχρι τελευταία στιγμή είχε κρατηθεί μυστικό, τελικά η Πρώτη Κυρία φοράσε ένα γαλάζιο απλό φόρεμα σε ευθεία γραμμή και ένα cropped σακάκι σε στιλ wrap - του οίκου Ralph Lauren. Το look συμπληρωνόταν με γόβες στην ίδια απόχρωση και γάντια μέχρι κάτω από τον αγκώνα. 

Η εμφάνισή της θύμιζε έντονα το σύνολο που είχε φορέσει το 1961 η Τζάκι Κένεντι, στην τελετή ορκωμοσίας του συζύγου της Τζον Κένεντι. 

Την ημέρα των εκλογών, η λευκή ολόσωμη φόρμα που φορούσε η Μελάνια Τραμπ, ήταν και αυτή Ralph Lauren. 

Κατά ειρωνεία της τύχης, ο Λόρεν ήταν επίσης ο σχεδιαστής των κοστουμιών που επέλεξε η Χίλαρι Κλίντον, σε πολλές αποχρώσεις κατά την διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας, τα οποία έγιναν το σήμα κατατεθέν του στυλ της.

Η 46χρονη Μελάνια Τραμπ, με ύψος 1,8 μ., είναι η πρώτη σύζυγος Αμερικανού προέδρου που προέρχεται από τον κόσμο της μόδας. Η καριέρα της ξεκίνησε στην γενέτειρά της Σλοβενία κι έχει ποζάρει για τα εξώφυλλα περιοδικών όπως το Vogue και το GQ.