Επικαιρότητα:

Το ποτό που λειτουργεί ευεργετικά στη σεξουαλική ζωή των ανδρών

04 Αυγ. 2022 - 09:25 | Διατροφή
Το ποτό που λειτουργεί ευεργετικά στη σεξουαλική ζωή των ανδρών

Καλοκαίρι και η μπύρα είναι από τα ποτά που οι περισσότεροι επιζητούν περισσότερο, μιας και είναι ιδιαίτερα δροσιστική. Βέβαια, η κατανάλωσή της πρέπει να γίνεται με μέτρο. Σε διαφορετική περίπτωση η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μεταξύ άλλων, επηρεάζει αρνητικά και τη λίμπιντο των ανδρών.

Ωστόσο, αν η μπύρα καταναλώνεται συνετά και με μέτρο μπορεί να αποδειχθεί ακόμα και ευεργετική για τη σεξουαλική ζωή των ανδρών. Αφού σύμφωνα με τους ειδικούς, η μπύρα, φαίνεται πως σε μέτριες ποσότητες προσφέρει διάφορα οφέλη.
Δείτε παρακάτω τρία οφέλη της μπύρας σε αυτό τον τομέα:

Τόνωση της λίμπιντο

Οι σκούρες μπύρες περιέχουν σημαντικές ποσότητες σιδήρου, συστατικό που διευκολύνει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα και επομένως συμβάλλει στην καλή και διαρκή στύση.

Μεγαλύτερες αντοχές

Σύμφωνα με μελέτη, η παγωμένη μπύρα βελτιώνει τις σεξουαλικές αντοχές του άντρα. Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ότι περίπου το ένα τρίτο των αντρών συμμετεχόντων που κατανάλωναν μέτριες ποσότητες μπύρας αντιμετώπιζαν μικρότερο κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου σε σύγκριση με όσους δεν έπιναν καθόλου. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως η υγεία της καρδιάς συνδέεται άμεσα με τη σεξουαλική λειτουργία του άντρα.

Περισσότερη ενέργεια

Η κατανάλωση αλκοόλ συνοδεύεται συχνά από υπνηλία, ναυτία ή τάση προς έμετο. Η μπύρα όμως περιέχει προβιοτικά και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, οπότε δεν επιβαρύνει το στομάχι και δεν προκαλεί νωθρότητα σε περίπτωση που ο άντρας θελήσει να… αναλάβει δράση.

baby.