Επικαιρότητα:

Αποκωδικοποιώντας όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου: Είναι ένα άτομο που εστιάζει πολύ στο εγώ

16 Απρ. 2022 - 17:59 | Ψυχολογία
Αποκωδικοποιώντας όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου: Είναι ένα άτομο που εστιάζει πολύ στο εγώ

Τα όσα προδίδουν τα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου σχολίασε η αναλύτρια λόγου Ευγενία Σαρρή.
Η κ. Σαρρή τόνισε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA πως η 33χρονη παρουσιάζει μία έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης και ότι εμφανίζεται ως θύμα των περιστάσεων.

«Είναι εκπληκτικό πως μιλάει σαν να πρόκειται για τρίτους και αυτό γίνεται διαρκώς. Είχαμε πει ότι γλωσσολογικά στην πρώτη συνέντευξη δεν ήταν μητέρα. Θα έλεγε “τα παιδιά μου”, τα ονόματα των παιδιών, ενώ εκείνη αναφερόταν στο “παιδί”».

«Κάτι που μας προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι δεν διαφωνούσε, έδειχνε πρόθυμη να δεχτεί την οργή του κόσμου. Ο κόσμος που την έδειχνε με το δάχτυλο δεν της προκαλούσε διαφωνία. Έδειχνε μία κατανόηση για την οργή του κόσμου. Η κ. Πισπιρίγκου παρουσιάζει μία έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης, δεν αντιλαμβανόταν την εικόνα που παρουσίασε προς τα έξω. Δεν δέχεται εύκολα την κριτική και την ευθύνη. Είναι ένα άτομο που εστιάζει πολύ στο εγώ».

Η κ. Σαρρή σχολίασε και την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη, τονίζοντας πως κι εκείνος παρουσιάζει ανεπάρκεια συναισθηματικής νοημοσύνης.

«Αποφεύγει να απαντήσει, απαντάει με ερώτηση. Αυτό σημαίνει ότι δεν θέλει να απαντήσει. Επίσης το κάνει και με άλλους τρόπους αυτός, όπως με το να παπαγαλίζει την ερώτηση που του τίθεται. Την επαναλαμβάνει. Αυτό σημαίνει ότι με ανακουφίζει από το στρες της απάντησης και μου δίνει χρόνο να σκεφτώ», είπε στο MEGA.

Επιπλέον η αναλύτρια λόγου ανέφερε πως σε μερικές στιγμές που ο Μάνος Δασκαλάκης ξεχνιέται μιλάει πάλι για το «παιδί» και ότι είναι εμφανές ότι ποσπαθεί να ελέγξει τον λόγο του.