Πίτες στο γκριλ με μπέικον και σαλάτα

28 Ιουν. 2018 - 05:26 | Συνταγές
Πίτες στο γκριλ με μπέικον και σαλάτα

Ψητές πίτες με τραγανό μπέικον, δροσερό μαρούλι και ζουμερό αβοκάντο

Συστατικά

1 κ. σούπας ελαιόλαδο

2 πίτες

1/2 φλ. τριμμένο cheddar

8 φέτες ψημένο μπέικον

12 ντοματίνια κομμένα στη μέση

1 φλ. μαρούλι κομμένο

1/2 αβοκάντο σε λεπτές φέτες

1/8 κρεμμύδι σε μικρές φλοίδες

αλάτι, πιπέρι

Τρόπος μαγειρέματος

Προθέρμανε το φούρνο στο γκριλ και με ένα πινέλο άλειψε τις δύο πίτες με ελαιόλαδο και αλάτοπιπέρωσέ τες.

Ψήσε τις πίτες στο φούρνο για περίπου τρία λεπτά την κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν χρώμα.

Μοίρασε στις πίτες το τριμμένο cheddar και τις φέτες μπέικον και ξαναβάλ’ τες στο φούρνο για τέσσερα λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.

Αφαίρεσε από το γκριλ και μοίρασε τα ντοματίνια, το μαρούλι, το αβοκάντο και το κρεμμύδι.

Αλατοπιπέρωσε ξανά και σέρβιρε.