Επικαιρότητα:

Οι 7 οικονομικές αλλαγές που θα ανανεώσουν το σαλόνι σας με το τίποτε

21 Οκτ. 2020 - 18:41 | Χρήσιμες συμβουλές
Οι 7 οικονομικές αλλαγές που θα ανανεώσουν το σαλόνι σας με το τίποτε

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διακοσμήσετε το σπίτι σας οικονομικά ακολουθώντας μερικές από τις παρακάτω ιδέες.

Ζούμε σε μία δύσκολη περίοδο αλλά δεν υπάρχει λόγος να στερήσουμε την ανακαίνιση από το σπίτι μας εφόσον με τη σωστή πληροφόρηση και τις σωστές ιδέες, τα πάντα μπορούν να γίνουν με ελάχιστο έως μηδενικό κόστος.

Αυτοκόλλητα τοίχου

Υπάρχουν ένα σωρό αυτοκόλλητα που μπορείτε είτε να βρείτε σε καταστήματα ή ακόμα και στο ίντερνετ. Επιλέξτε ένα σχέδιο που σας αρέσει και κολλήστε το σε χρόνο dt.

Καθρέφτης με στιλ

Οι καθρέφτες δίνουν στιλ σε κάθε χώρο και αν επιλέξετε έναν καθρέφτη με ιδιαίτερο σχέδιο ή κορνίζα, τότε θα έχετε το τέλειο έργο τέχνης που θα ενισχύσει το στιλ του χώρου σας. Επίσης οι καθρέφτες έχουν τη δυνατότητα, αν τοποθετηθούν σωστά σε σχέση με την μπαλκονόπορτα, να αντανακλούν το φως μεγαλώνοντας τον χώρο σας. Δοκιμάστε τη θέση του μέσα στην ημέρα για να βρείτε ποια αναδεικνύει περισσότερο τη διάταξη του δωματίου σας.

Αποθηκευτικοί χώροι

Βρείτε ένα σημείο του σπιτιού με εσοχή και φτιάξτε εκεί μία αυτοσχέδια βιβλιοθήκη. Προσθέστε ράφια στο ίδιο χρώμα με τον τοίχο για να φαίνεται σαν να προϋπήρχε και βάλτε πάνω βιβλία, διακοσμητικά ή ό,τι άλλο επιθυμείτε.

Ριχτάρια

Αν οι καναπέδες έχουν παλιώσει αλλά δεν μπορείτε να τους αντικαταστήσετε, τότε μπορείτε να τους ανανεώσετε προσθέτοντας ριχτάρια. Επιλέξτε ένα όμορφο μοντέρνο σχέδιο και κρύψτε στο λεπτό τις ατέλειες του σαλονιού σας.

Προσθέστε ξύλα στο σαλόνι σας

Αν δεν έχετε τζάκι στο σαλόνι σας τότε μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ ωραίο project που θα αλλάξει τελείως τον χώρο σας και θα του χαρίσει ζεστασιά. Επιλέξτε ένα κομμάτι του σαλονιού που δεν χρησιμοποιείτε και προσθέστε σε αυτό κούτσουρα. Αυτό το τρικ θα δημιουργήσει μία πιο παραδοσιακή γοητεία στο σαλόνι σας ενώ τα Χριστούγεννα μπορείτε να το στολίσετε προσθέτοντας φωτάκια ανάμεσα στα ξύλα.

Τα ξύλα δίνουν ζεστασιά σε έναν χώρο

Τα ξύλα προσθέτουν ρουστίκ στιλ σε έναν χώρο.

Φτιάξτε μια σύνθεση με κάδρα

Οι συνθέσεις με κάδρα είναι ένα από τα πιο hot trends στη διακόσμηση και μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς μια πολύ οικονομικά. Επιλέξετε φωτογραφίες που θέλετε να κορνιζάρετε και αγοράστε οικονομικές αλλά παιχνιδιάρικες κορνίζες.

Η συνθέσεις με κάδρα είναι ένα από τα hot trends της σεζόν.

Vintage έπιπλα

Μπορεί ένα αυθεντικό vintage έπιπλο να είναι πανάκριβο. Εσείς  μπορείτε να πάρετε ένα παλιό έπιπλο που έχετε και βάφοντάς το να το ανανεώσετε και να αναδείξετε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του.