Επικαιρότητα:

Δοκιμασμένοι και αποτελεσματικοί τρόποι για να εξαλείψετε την άσχημη μυρωδιά της τηγανίλας

26 Ιαν. 2022 - 19:34 | Χρήσιμες συμβουλές
Δοκιμασμένοι και αποτελεσματικοί τρόποι για να εξαλείψετε την άσχημη μυρωδιά της τηγανίλας

Μία από τις λιγότερο αγαπημένες συνήθειες μας μέσα στην κουζίνα είναι το τηγάνισμα…Εκτός από το ότι δεν είναι και τόσο υγιεινό να τρώμε τηγανιτά, ταυτόχρονα είναι ένας μπελάς για την νοικοκυρά το καθάρισμα αλλά κυρίως οι άσχημες μυρωδιές που δημιουργούνται και φεύγουν δύσκολα! Οι πατάτες, τα ψάρια και όλα τα πιάτα που φτιάχνουμε στο σπίτι μπορούν να κάνουν το σπίτι μας να μυρίζει. Η μυρωδιά ορισμένων τηγανιτών όμως δεν φεύγει αμέσως από το σπίτι. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάψουμε να τηγανίζουμε! Απλώς πρέπει να χρησιμοποιούμε τους σωστούς τρόπους για να φύγει η τηγανίλα!

Δείτε 4 δοκιμασμένους και αποτελεσματικούς τρόπους για να φύγει η άσχημη μυρωδιά της τηγανίλας από την κουζίνα!

Ξύδι
  
Μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να απομακρύνουμε την μυρωδιά του τηγανίσματος είναι το ξύδι!!! Το ξύδι άλλωστε κάνει θαύματα στην κουζίνα και είναι πολύτιμος σύμμαχός μας στην καθαριότητα του σπιτιού! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύδι όταν καθαρίζετε την κουζίνα σας μετά το τηγάνισμα. Προσθέστε λίγο ξύδι στο νερό καθαρισμού σας. Πλύνετε την κουζίνα και τα σκεύη σας με αυτό το νερό. Αυτό θα βοηθήσει στην απομάκρυνση της μυρωδιάς.

 Δυόσμο ή βασιλικό
  
Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό και την βάζουμε στο μάτι της κουζίνας. Προσθέτουμε δυόσμο ή βασιλικό στην κατσαρόλα. Καθώς το νερό βράζει και εξατμίζεται, το άρωμα του δυόσμου ή του βασιλικού θα υπερνικήσει τη μυρωδιά του τηγανίσματος.

Γαρίφαλο ή κανέλα
 
Με τον ίδιο τρόπο βάζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και την τοποθετούμε στο μάτι της κουζίνας. Στη συνέχεια, προσθέτουμε κανέλα ή γαρίφαλο στην κατσαρόλα. Καθώς το νερό βράζει, το άρωμα της κανέλας ή του γαρίφαλου όχι μόνο κάνει την κουζίνα σας να μυρίζει υπέροχα, αλλά και εξαλείφει τη μυρωδιά του τηγανίσματος.


Μαλακτικό
 
Μία άλλη αποτελεσματική λύση για την αποφυγή της άσχημης μυρωδιάς του τηγανίσματος είναι το μαλακτικό. Μπορείτε να βάλετε λίγο από το μαλακτικό που χρησιμοποιείτε για το πλύσιμο των ρούχων στο σπίτι σε μια μικρή κατσαρόλα γεμάτη νερό και να το βράσετε στο μάτι της κουζίνας. Θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την άσχημη μυρωδιά στην κουζίνα.

tospitakimou