Επικαιρότητα:

Προτάσεις για βιομηχανικό στυλ διακόσμησης με ταπετσαρίες τοίχου σε απομίμηση φυσικών υλικών

25 Μαρ. 2022 - 07:41 | Χρήσιμες συμβουλές
Προτάσεις για βιομηχανικό στυλ διακόσμησης με ταπετσαρίες τοίχου σε απομίμηση φυσικών υλικών

Το  βιομηχανικό στυλ διακόσμησης είναι γνωστό για τη χρήση υλικών από την παλιά εποχή και την ύπαιθρο σε διάφορα στοιχεία σχεδιασμού. 

Ένας εξαιρετικός και οικονομικός τρόπος για να επιτευχθεί η επίδραση αυτών των ρουστίκ υλικών στη διακόσμηση είναι μέσω της ταπετσαρίας σε απομίμηση φυσικών υλικών.

Η ταπετσαρία μπορεί να μιμηθεί το ξύλο, το σκυρόδεμα, το τούβλο και τις φυσικές πέτρες. Επίσης οι ρουστίκ ταπετσαρίες συνδυασμένες με τα κατάλληλα έπιπλα και λοιπά διακοσμητικά υλικά μπορούν να δημιουργήσουν ένα βιομηχανικό λιτό στυλ διακόσμησης το οποίο είναι πολύ επίκαιρο στις μέρες μας και αντανακλά τον χαρακτήρα και τον τρόπο ζωής της σύγχρονης εποχής

Η ταπετσαρία μπορεί να μιμηθεί διαφορετικά υλικά για να αναδείξει το βιομηχανικό ή ρουστίκ στυλ στη διακόσμησή σας. Η ξύλινη ταπετσαρία, για παράδειγμα, είναι όμορφη για την επένδυση του τοίχου της τραπεζαρίας, δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον για την υποδοχή φίλων και καλεσμένων στο σπίτι. Ανακαλύψτε παρακάτω τα πιο όμορφα μοντέλα ταπετσαρίας και επιλέξτε την αγαπημένη σας για να διακοσμήσετε κάθε δωμάτιο με στυλ.

 Ταπετσαρία σε απομίμηση ξύλου

Το ξύλο είναι το καλύτερο υλικό για να αναδείξετε το ρουστίκ στυλ σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Καθώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων των ρουστίκ ξύλινων ταπετσαριών, είναι επίσης δυνατό να τις χρησιμοποιήσετε σε κλασικές και εκλεπτυσμένες διακοσμήσεις. Απλώς επιλέξτε τις ανοιχτότερες αποχρώσεις με λιγότερη υφή.

 Ταπετσαρία σε απομίμηση τούβλου

Η ταπετσαρία από τούβλα είναι ένα άλλο μοντέλο που κάνει τη διαφορά σε ρουστίκ περιβάλλοντα με βιομηχανική πινελιά. Επιλέξτε μόνο έναν τοίχο του δωματίου για να εγκαταστήσετε την ταπετσαρία με τούβλα, γιατί αυτό που κάνει αυτή την κάλυψη τόσο γοητευτική είναι η σύνθεση του χώρου, όπως τα διαφορετικά χρώματα και το στυλ των επίπλων. Προτιμήστε να εγκαταστήσετε την ρουστίκ ταπετσαρία υπνοδωματίου στον τοίχο του κρεβατιού.  Στο σαλόνι, αξίζει να τονίσετε τον τοίχο του καναπέ - με αυτόν τον τρόπο, ο καναπές, οι πολυθρόνες και τα ράφια μπορούν να αναδείξουν το ιδιαίτερο στυλ στο περιβάλλον.

 Λευκή ταπετσαρία με τούβλα

Αν σας αρέσει το εφέ τούβλου αλλά προτιμάτε μια πιο διακριτική διακόσμηση, σας προτείνουμε την ταπετσαρία με λευκό τούβλο. Επειδή είναι κατασκευασμένη από ουδέτερο χρώμα, μπορείτε να κάνετε κατάχρηση των χρωμάτων στη διακόσμηση, όπως για παράδειγμα να χρησιμοποιήσετε έναν καναπέ σε κοραλλί χρώμα ή σε χρώμα κρασιού. Αποχρώσεις που τραβούν την προσοχή και προσελκύουν καλή ενέργεια στο περιβάλλον! Η συμβουλή είναι να χρησιμοποιήσετε όμορφα ξύλινα έπιπλα ή ρετρό στυλ για να τονίσετε το αποτέλεσμα της λευκής ταπετσαρίας με τούβλα.

 Ταπετσαρία σε απομίμηση σκυροδέματος και τσιμεντοκονίας

Η τσιμεντένια ταπετσαρία δεν είναι αγαπημένη αλλά κερδίζει μια ξεχωριστή θέση στο βιομηχανικό στυλ διακόσμησης. Η ρουστίκ τσιμεντένια ταπετσαρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλους τύπους επενδύσεων για να προκαλέσει ένα ακόμη πιο εκπληκτικό αποτέλεσμα, όπως το ξύλο και οι φυσικές πέτρες.

Το κόλπο για να μην κάνετε λάθος στη διακόσμηση με ταπετσαρία από σκυρόδεμα είναι να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικά στοιχεία, όπως φυτά και λουλούδια, και να χρησιμοποιήσετε μαύρα σιδερένια έπιπλα. Αυτό συμβάλλει στην ανάδειξη του αποτελέσματος του σκυροδέματος. Δοκιμάστε το, αξίζει τον κόπο.

Μεγάλη ποικιλία σε ταπετσαρίες απομίμησης φυσικών υλικών όπως ξύλου, πέτρας, τούβλων και τσιμεντοκονίας θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.plastelhome.gr