Δώρα για τα βαφτιστήρια σας: Πρωτότυπες προτάσεις για αγόρια & κορίτσια ηλικίας 2 έως 6 ετών

09 Απρ. 2022 - 10:25 | Χρήσιμες συμβουλές
Δώρα για τα βαφτιστήρια σας: Πρωτότυπες προτάσεις για αγόρια & κορίτσια ηλικίας 2 έως 6 ετών

Το Πάσχα πλησιάζει και είναι χρέος όλων μας και ιδίως των νονών να φροντίσουμε ώστε να διατηρήσουμε το χαμόγελο στο πρόσωπο των παιδιών και να μη τους στερήσουμε την ανεμελιά και την γλυκιά προσμονή της επίσκεψης του νονού που θα φέρει το πασχαλινό δώρο.

Οι παιδικοί ήρωες της DISNEY έχουν διαχρονική αξία και θέση στις καρδιές των παιδιών. Η παρέα του Mickey και της Minnie, τα αυτοκινητάκια Cars, οι πριγκίπισσες της Disney, η αγαπημένη Peppa κ.α. μπορούν να μετατρέψουν το παιδικό δωμάτιο σε ένα παραμυθένιο ονειρικό κόσμο. 
Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές πρωτότυπες προτάσεις παιδικών δώρων για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 2  έως 6 ετών. 
Όλα τα παιδικά έπιπλα είναι ευρωπαϊκής προέλευσης κι είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας και την εγγύηση ποιότητας της Disney.


1.    ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΤΗΣ DISNEY
Υπέροχα παιδικά καρεκλάκια ανακλινόμενα, καρέκλες σκηνοθέτη, καρεκλάκια – γραφείο με αποθηκευτικό χώρο . Ένα υπέροχο στολίδι για το παιδικό δωμάτιο που θα λατρέψουν. 

2.    ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙΑ – ΚΟΜΟΔΙΝΑ ΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ DISNEY
Υπέροχα παιδικά γραφειάκια πολυμορφικά που μετατρέπονται σε παγκάκι και μπαούλο με αποθηκευτικό χώρο. Παιδικά κομοδίνα με αποθηκευτικό χώρο. Υπέροχα γραφικά και χαρούμενα χρώματα. Όμορφα και λειτουργικά. Ένα στολίδι για το παιδικό δωμάτιο.

3.    ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΗΣ DISNEY
Υπέροχα παιδικά έπιπλα με πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους για την οργάνωση και τακτοποίηση βιβλίων και παιχνιδιών. Άλλη μια πολύ όμορφη προσθήκη στο παιδικό δωμάτιο που θα τους δώσει το κίνητρο να τακτοποιούν τα αγαπημένα τους βιβλία και παιχνίδια και να ξέρουν που θα τα βρουν κάθε φορά. 

4.    ΣΕΤ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΗΣ DISNEY
Άλλο ένα υπέροχο και πρακτικό δώρο που θα ενθαρρύνει και θα ενισχύσει τις καλλιτεχνικές τους ιδιότητες. Υπέροχα χαρούμενα γραφικά με όλους τους αγαπημένους ήρωες της Disney. Εξαιρετική κατασκευή από υψηλής ποιότητας MDF και σύμφωνα πάντα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας.


5.    ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ DISNEY
Ώρα για δημιουργία και αυτοσχεδιασμό! Παιδικά έπιπλα ειδικά σχεδιασμένα για να βοηθήσουν τα παιδιά μας να εκφράσουν την δημιουργική τους πλευρά. Τα επιπλάκια  δημιουργικότητας διαθέτουν την άνεση και τον αποθηκευτικό χώρο που χρειάζονται οι μικροί μας καλλιτέχνες για να εκφρασθούν καλλιτεχνικά.
Έχουν τριπλή χρήση: αποθήκευση παιχνιδιών , πίνακας για ζωγραφική και χώρος γραφείου για  δημιουργία  και έκφραση.


6.    ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΗΣ DISNEY
Πολύχρωμες με τους αγαπημένους χαρακτήρες της Disney.  Συναρμολογούνται εύκολα και γρήγορα και διπλώνονται για εύκολη αποθήκευση.  Είναι ιδανικές για συναρπαστικές περιπέτειες μέσα και έξω από το σπίτι. Ενθαρρύνουν την φαντασία των παιδιών και το ομαδικό παιχνίδι.

7.    ΠΑΙΔΙΚΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟΣΑΚΟΙ ΤΗΣ DISNEY
Υπέροχα παιδικά φουσκωτά κρεβάτια και υπνόσακοι από την εταιρεία ReadyBed. Διαθέτουν μαλακό πλενόμενο κάλυμμα και μαξιλάρι. Φουσκώνουν σε λίγα λεπτά. Περιέχουν μια πρακτική τσάντα μεταφοράς και τρόμπα. 
Είναι ιδανικά για κάμπινγκ και βραδιές σε σπίτια φίλων, έτσι ώστε τα παιδιά να αισθάνονται σαν το σπίτι τους όπου κι αν πάνε. Ενισχύουν το ομαδικό παιχνίδι και την κοινωνικότητα των παιδιών.