Συνθετικό Γκαζόν κι άλλες πρακτικές ιδέες για τη διακόσμηση της βεράντας ή της αυλής σας

18 Ιουλ. 2022 - 09:52 | Χρήσιμες συμβουλές
Συνθετικό Γκαζόν κι άλλες πρακτικές ιδέες για τη διακόσμηση της βεράντας ή της αυλής σας

Στην Ελλάδα, όπου έχουμε την ευλογία ο καιρός τους μισούς μήνες του χρόνου να είναι καλοκαιρινός και ηλιόλουστος, το μπαλκόνι είναι ο παράδεισος του σπιτιού και ο χώρος όπου αναμφίβολα περνάμε ένα μεγάλο μέρος του χρόνου μας, γι αυτό και πρέπει να φροντίσουμε ώστε να είναι άνετος, να μας χαλαρώνει και να μας δημιουργεί θετικά συναισθήματα.

Για αρχή μπορείτε να τοποθετήσετε συνθετικό γκαζόν στο δάπεδο. Όπως θα διαπιστώσετε το συνθετικό γκαζόν είναι ιδανικό για μπαλκόνια, ταράτσες, αυλές αλλά και κήπους σπιτιών. Ένας εξωτερικός χώρος θα πρέπει να έχει όσο περισσότερο πράσινο γίνεται προκειμένου να είναι χαλαρωτικός και αναζωογονητικός για αυτούς που τον χρησιμοποιούν.

Το συνθετικό γκαζόν προϋποθέτει ελάχιστη συντήρηση, εγκαθίσταται εύκολα και με πολύ χαμηλό κόστος, είναι διάτρητο κι ως εκ τούτου επιτρέπει την απορρόφηση των υδάτων της βροχής, είναι μαλακό στης αφή και ιδιαίτερα αναπαυτικό για κάποιον που θέλει να το περπατήσει, να κάτσει ή να ξαπλώσει.

Μπορείτε να δημιουργήστε ένα κήπο με αρωματικά φυτά. Δεν χρειάζεται τεράστιος χώρος για να καλλιεργήσετε τα λαχανικά και τα αρωματικά φυτά της αρεσκείας σας. Αρκούν μερικές μεταλλικές ανθοστήλες ή ζαρντινιέρες που θα σας επιτρέψουν να εξοικονομήσετε χώρο.

Τέλος μπορείτε να τοποθετήστε φράχτες από μπαμπού περιμετρικά της αυλής ή του μπαλκονιού σας. Οι μπαμπού φράκτες είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τις ταράτσες και τα μπαλκόνια. Το μπαμπού είναι ένα υλικό φιλικό προς το περιβάλλον, εξαιρετικά ανθεκτικό στις βροχές, το χιόνι, τη θερμότητα και τις ακτίνες UV και επιπλέον σας προστατεύει από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μεγάλη ποικιλία σε συνθετικό γκαζόν στην καλύτερη τιμή της αγοράς θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο
https://www.plastelhome.gr/moketes-gazon/synthetiko-gazon/