Η τάση στα φρύδια που θα συζητηθεί

26 Οκτ. 2017 - 09:20 | Γυναίκα
Η τάση στα φρύδια που θα συζητηθεί

 Όταν συζητάμε για τάσεις στα φρύδια, έχουμε στο μυαλό μας συνήθως το σχήμα ή έστω, το χρώμα (να σου θυμίσω ότι περάσαμε χρονιά που όλες ξανοίγανε τα φρύδια τους!). Τη φετινή σεζόν, λοιπόν, η συζήτηση έχει να κάνει με τα χρυσά φρύδια (gold brows)! Ναι, καλά άκουσες, τα φρύδια που γίνονται τάση  ...λαμπυρίζουν!

Κι αν σου ακούγεται υπερβολικό, ρίξε μια ματιά στο μακιγιάζ που η celebrity makeup artist Pati Dubroff δοκίμασε στην πανέμορφη Margot Robbie για την εμφάνισή της στο Met Gala του περασμένου Απριλίου: μ’ ένα χρυσό shimmer (προϊόν λάμψης) έκανε τα φρύδια της σταρ να …λάμπουν!

Η συνέχεια δόθηκε και σε άλλες εμφανίσεις- και κυρίως δοκιμές από beauty bloggers στο Instagram-, μέχρι που κυκλοφόρησαν και τα πρώτα προϊόντα ακριβώς για αυτό τον σκοπό: για gold brows!

H αλήθεια είναι ότι μια τέτοια τάση δεν μπορεί να βρει εφαρμογή στην καθημερινότητά σου, ωστόσο, και καθώς μάλιστα πλησιάζουν οι γιορτές και τα ρεβεγιόν, θα μπορούσε να βάλει μια διαφορετική πινελιά στις formal, glam εμφανίσεις σου.