Επικαιρότητα:

Το χρώμα στα χείλη που θα κυριαρχήσει και το 2021

30 Ιαν. 2021 - 12:59 | Γυναίκα
Το χρώμα στα χείλη που θα κυριαρχήσει και το 2021

Aν υπάρχει ένα πράγμα στον κόσμο της ομορφιάς για το οποίο όλοι συμφωνούν αυτό είναι ότι το κόκκινο κραγιόν ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα must have για όλες τις γυναίκες. Εξίσου σέξι και δυναμικό, αλλά με κάποιο τρόπο και εκλεπτυσμένο, είναι αρκετό για να δώσει ένταση και δυναμική στο μακιγιάζ σας.

Το κόκκινο κραγιόν, λοιπόν, αποτελεί και για το 2021 τάση, αλλά όχι στο κλασικό κόκκινο που όλες λατρεύουμε. Φέτος, λοιπόν, η μόδα επιτάσσει σκούρα βαμμένα χείλη που προσθέτουν μια πιο δραματική πινελιά στη συνολική σας εικόνα, τονίζοντας ακόμη και όλο το πρόσωπό σας, και κυρίως στην περίπτωση που η επιδερμίδα σας είναι αρκετά ανοιχτόχρωμη ή ακόμη και χλωμή.

Τολμήστε να επιλέξετε ένα εντυπωσιακό μπορντό, ένα ζεστό βουργουνδί ή ακόμη και ένα σκούρο καφέ, προκειμένου να δώσετε επιπλέον ένταση στα χείλη σας. Εναλλακτική επιλογή αποτελεί και το έντονο κόκκινο με ζεστές πορτοκαλί αποχρώσεις και ματ φινίρισμα, για ένα πιο εκκεντρικό αποτέλεσμα, το οποίο συνδυάζεται ιδανικά με λίγο «ξεπλυμένα» μάγουλα και πλούσια φρύδια.