Επικαιρότητα:

Τα επτά πιο μοντέρνα χρώματα για μανικιούρ το 2023

21 Δεκ. 2022 - 08:50 | Γυναίκα
Τα επτά πιο μοντέρνα χρώματα για μανικιούρ το 2023

Το 2022 πλησιάζει γρήγορα στο τέλος του -πράγμα που σημαίνει ότι μια νέα χρονιά, μια ανανεωμένη γκαρνταρόμπα, προσωπικές αποφάσεις (που μπορεί να τηρήσετε ή να μην τηρήσετε) και κάποια φρέσκα vibes βρίσκονται προ των πυλών.

Και όταν πρόκειται για τις τάσεις στα χρώματα για μανικιούρ το 2023, οι ειδικοί μίλησαν στο Bustle και αποκάλυψαν ποια θα κυριαρχήσουν στα social feeds μας τη νέα χρονιά. 

Κρυστάλλινα καθαρά

Η Tina Wang, ιδιοκτήτρια του Lunula Salon στο Μπρούκλιν αποκάλυψε στο Bustle ότι «Πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων όσων έχουν αδύναμα νύχια ή όσων θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα από τα extensions, αρχίζουν να νιώθουν άνετα με τα γυμνά νύχια -παρόμοια με το κίνημα του γυμνού προσώπου. Οι στιλπνές και περλέ λάμψεις είναι, επίσης, μια ωραία επιλογή για το σούπερ διαφανές look». Και η Selena Gomez είναι μία από τις celebrities που υιοθετούν το μίνιμαλ vibe.

Πράσινο κυπαρισσί

Οι ειδικοί επιβεβαίωσαν ότι οι πράσινες αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους στο μακιγιάζ -και η Elle Gerstein, διάσημη nail artist που συνεργάζεται συχνά με την Blake Lively και τη Lindsay Lohan, παραδέχεται ότι το πράσινο στα νύχια δίνει όλα τα «αέρινα και γειωμένα» vibes.

Βελούδινη υφή

Από το φθινόπωρο του 2022, τα βελούδινα νύχια έχουν κάνει σοβαρή έκρηξη -και η τάση δεν δείχνει σημάδια ότι ήταν εφήμερη. Η Gerstein εξηγεί ότι της αρέσει η τάση επειδή «δεν είμαστε μονοδιάστατες».

Goth

Για ένα πολυτελές σκούρο μανικιούρ, η Wang λέει ότι το μαύρο βερνίκι νυχιών είναι κλασικό και είναι «σίγουρα στην τάση με ένα νεύμα στην αναβίωση της δεκαετίας του ’90 που συμβαίνει».

Νοσταλγικό κόκκινο

Οι δημιουργοί του TikTok αλλά και τα dream girls (όπως η Χέιλι Μπίμπερ, για παράδειγμα) αρέσκονται στα κόκκινα νύχια τον τελευταίο καιρό. Γιατί ρωτάτε; Λοιπόν, σύμφωνα με τη θεωρία των κόκκινων νυχιών, μπορεί να είναι το μυστικό για να βρεις την αληθινή αγάπη… Αλλά αυτό μπορείτε να το κρίνετε εσείς.

Πολυτελή nude

Λαχταράτε το vibe του πλούσιου κοριτσιού à la JLo (και αμέτρητα άλλα it-girls της εποχής); Το Elle τονίζει πως «Μια καθαρή εμφάνιση που τονίζει τα μοντέρνα, όμορφα χέρια δίνει ‘ακριβές’ νυχτερινές δονήσεις», με τη Wang να συμφωνεί: «Οι ουδέτεροι τόνοι διαβάζουν “συγκροτημένα” με έναν ακομπλεξάριστο τρόπο. Η παραμονή κοντά στον τόνο της επιδερμίδας κάποιου βοηθά στη δημιουργία ενός καθαρού καμουφλάζ που ευθυγραμμίζεται με την τάση της μινιμαλιστικής αισθητικής».

Σκούρο σοκολατί

Ο Wang λέει: «Τα γήινα χρώματα θα είναι το κεντρικό σημείο το 2023 και ιδιαίτερα οι καφέ τόνοι είναι τάση. Τα καφέ είναι δυνατά και εντυπωσιακά, αλλά δίνουν μια πολύ μοντέρνα εμφάνιση»