Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα

21 Οκτ. 2014 - 09:10 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Τρίτη 21 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Πώς να αφοσιωθείς στην ρουτίνα σου με συνέπεια, όταν ξυπνάς με ένα πλάκωμα στην καρδιά σου και μια ευχή να στριφογυρίζει στο κεφάλι σου: «Θεέ μου, θέλω να τα διαλύσω όλα και να φύγω μακριά!»;
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Μια γκάμα θεμάτων πιθανόν να σε απασχολήσει σήμερα. Ίσως έχεις πεσμένη ενέργεια ή κοιτώντας τον πρόσωπο σου στο καθρέφτη το πρωί να αισθανθείς πως σε έχεις παραμελήσει. Ή ίσως μερικά λάθη ή η απουσία κάποιων συναδέλφων από την δουλειά να σε φορτώσει με έξτρα ευθύνες. Συμπέρασμα: κάτι πρέπει να κάνεις με τον προγραμματισμό της καθημερινότητας σου για να τα προλαβαίνεις όλα!
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Η σωματική εξάντληση είναι κάτι που δεν τρομάζει έναν/μια Δίδυμο. Όμως η πνευματική/ψυχολογική εξάντληση είναι μια κατάσταση που θαρρείς και σου προσθέτει 20 χρόνια πάνω στην πλάτη σου μέσα σε λίγες ώρες. Ακόμη κι εσύ κουράζεσαι μέρες σαν τη σημερινή από τους ανθρώπους γύρω σου…
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Πνεύμα αντιλογίας οι Καρκίνοι; Κι όμως! Πολλοί/ες εκεί έξω θα δεχθούν ένα ισχυρότατο πλήγμα προσπαθώντας για ακόμη μια μέρα να σε πείσουν να εκτελέσεις τις υποχρεώσεις σου με τον δικό τους τρόπο ή να σκέφτεσαι όπως εκείνοι θέλουν. Πρώτοι υποψήφιοι μερικοί/ες συνάδελφοι σου αλλά και φίλοι/ες σου.
ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Αυτές οι μέρες μπορεί να σε βρουν να γίνεσαι λίγο πιο σπάταλος/η από συνήθως. Σίγουρα έχεις ανάγκη να ξοδέψεις μερικά χρήματα για εσένα, αλλά μην το παρακάνεις. Απόλαυσε μεν, πρόσεχε δε. Όσο για τον έρωτα και τις σχέσεις, αυτό που συνεχίζεις νʼ αναζητάς είναι κάποιον/α που θέλει να σε γνωρίσει χωρίς να σε πνίξει με συναισθηματικές απαιτήσεις. Καλή τύχη!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Πιθανόν θα νιώσεις αδύναμος/η, είτε με το που θα σηκωθείς, είτε πολύ σύντομα στην διάρκεια της ημέρας. Πιθανόν δεν θα θες να μιλάς σε κανέναν/καμιά πάνω από 1 λεπτό και θα καταλήξεις ίσως στο συμπέρασμα πως τα κατοικίδια είναι οι καλύτεροι φίλοι σου. Ίσως ο/η σύντροφος σου να βγάζει σήμερα όλα τα στραβά και τα ανάποδα του/της... Χμ... Γιατί είπαμε πως έπρεπε να ξημερώσει το σήμερα;
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Ας προσπεράσουμε το πρώτο μισό της ημέρας (αυτό που περιλαμβάνει την εργασιακή ρουτίνα) σαν να μην υπάρχει. Στο δεύτερο μισό είναι το ζουμί. Προτεινόμενη αλληλουχία κινήσεων: επιστροφή στο σπίτι, ένα αναζωογονητικό ντους, έπειτα κάθεσαι στο σαλόνι και κάνεις ένα διάλογο με τον εαυτό σου πάνω στο ζήτημα «Για ποιους λόγους δεν απολαμβάνω όπως στο παρελθόν τη ζωή μου;»… Ναι, ο σκοπός είναι να τσαντιστείς τόσο από την αδυναμία νʼ απαντήσεις, ώστε να μην σε χωρά το σπίτι… (τι άλλο θα επινοήσω, πες μου, για να σε δω επιτέλους ανάμεσα σε κόσμο;)
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Αυτές τις μέρες, με όλο και πιο ανησυχητική συχνότητα καταλαβαίνεις/μαθαίνεις/ακούς για το πόσο ανειλικρινείς είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Και αυτό αντί να σε κάνει κι άλλο καχύποπτο/η, σε εκνευρίζει αφόρητα! Πρόσεξε που και πως ξεσπάς.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Προειδοποίηση: Αν ανήκεις στους/στις Τοξότες που έχουν ανακαλύψει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στον εργασιακό τους χώρο, βαδίζεις σε επικίνδυνα μονοπάτια, καθώς μια κρίση στη δουλειά μπορεί να προξενήσει ρωγμές στο συναισθηματικό σου οικοδόμημα. Αν δεν ανήκεις σʼ αυτούς διάβαζε για να μαθαίνεις!!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Όσο κι αν προσπαθείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα από αυτή τη ζωή, όσο και αν θες να πιστέψεις πως υπάρχει ένα σχέδιο και ένας προορισμός για όλους μας και βρίσκεσαι τελικά στο σωστό μονοπάτι, δεν καταλαβαίνεις τίποτα αυτές τις μέρες. Ο εαυτός σου ο μεγαλύτερος ξένος και το μυαλό σε κατάσταση υπερδιέγερσης χωρίς αποτέλεσμα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Αυτές τις μέρες μπορείς να συζητήσεις/κλείσεις/προγραμματίσεις τις επόμενες οικονομικές σου συνεργασίες ή να διαπραγματευτείς το θέμα του μισθού σου από την αρχή. Ναι, ίσως προκύψουν και μερικά ακόμη έξοδα που έχουν να κάνουν με κάτι που έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη και λέγεται «ποιότητα ζωής». Όχι, δεν πρέπει να παρασυρθείς και να ξοδέψεις αλόγιστα. Έχεις ακόμη πολλές μάχες στον οικονομικό στίβο για να χαλαρώνεις!
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Υπάρχει πάντα μια διαφορά ανάμεσα στον έρωτα όπως τον ζούμε τις πρώτες μέρες και στον έρωτα όπως εξελίσσεται μετά από λίγο καιρό. Για εσένα αυτή η διαφορά είναι χάσμα αστρονομικών αποστάσεων. Το ζήτημα είναι γιατί συνεχίζεις να ερωτεύεσαι ανθρώπους που προτιμούν να αυξάνουν αντί να γεφυρώνουν αυτό το χάσμα; Σήμερα διαλογίσου πάνω σε αυτή τη συμπεριφορά σου…