Επικαιρότητα:

9 πράγματα που τον κάνουν να σας ερωτεύεται ακόμα περισσότερο

18 Απρ. 2016 - 09:52 | Γυναίκα
9 πράγματα που τον κάνουν να σας ερωτεύεται ακόμα περισσότερο

Τι είναι εκείνο που θέλουν όλες οι γυναίκες; Να τις επιθυμεί και να τις ερωτεύεται ακόμα περισσότερο ο άντρας της ζωής τους! Συνήθως όμως στις μακροχρόνιες σχέσεις τα ζευγάρια αφήνονται και αισθάνονται περισσότερο σαν συνεργάτες και λιγότερο σαν εραστές.

Μάθετε ποια είναι εκείνα τα πράγματα που κάνουν έναν άντρα να σας ερωτεύεται ακόμα περισσότερο και να βγείτε κερδισμένες από μια αρμονική και ισορροπημένη σχέση.

Κάθε φορά που τον κάνετε να γελάτε

Αν όλα τα Facebook posts είναι αληθινά, τότε η Marilyn Monroe, είχε πει μια φορά "Aν μπορείς να κάνεις ένα κορίτσι να γελάει, μπορείς να της κάνεις τα πάντα". Το ίδιο όμως ισχύει και για τους άντρες!

Όταν σας παίρνει ο ύπνος στον ώμο του

Με αυτόν τον τρόπο του επιβεβαιώνετε πόσο σημαντικός είναι για εσάς και πόση μεγάλη ασφάλεια αισθάνεστε στην αγκαλιά του.

Όταν το δίνετε πίσω ένα από τα μπλουζάκια του

Είπαμε να σας δώσει το φούτερ του μια μέρα που κρυώνετε σαν σωστός gentleman, αλλά μην του το κλέψετε! Κάποιος που ξέρει να δανείζεται είναι πάντα πιο …ερωτεύσιμος.

Όταν σας κοιτάζει την ώρα που κοιμάστε 

Μερικές φορές οι άντρες ξυπνούν κατά τη διάρκεια της νύχτας και απλά παρατηρούν τη σύντροφό τους την ώρα που κοιμάται. Είναι από τις στιγμές που συνειδητοποιούν πόσο τυχεροί είναι που την έχουν στον πλευρό τους.

Όταν περάσετε μια υπέροχη μέρα μαζί

Το να περάσετε μια ολόκληρη μέρα μαζί χωρίς να βαρεθείτε ούτε λεπτό, σίγουρα σας φέρνει πιο κοντά σαν ζευγάρι. Συνειδητοποιείτε πόσο πολύ διασκεδάζετε μαζί και έστω και φευγαλέα περνάει από το μυαλό σας η σκέψη να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μαζί.

Όταν σας χαρίζει έναν δυνατό οργασμό

Ο οργασμός μπορεί να είναι δώρο της φύσης αλλά είναι επίσης ένας τρόπος να διασφαλίσουμε ότι τα ζευγάρια που μένουν μαζί για αρκετό καιρό αναπτύσσουν μια σταθερή σχέση και μαθαίνει ο ένας τα «κουμπιά του άλλου». Επειδή ο γυναικείος οργασμός είναι πιο περίπλοκος, έχει έναν λόγο παραπάνω να αισθάνεται περήφανος κάθε φορά που σας οδηγεί στην κορύφωση.

Όταν έχει να σας δει μέρες

Η απουσία κάνει την καρδιά να χτυπάει πιο δυνατά. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.

Όταν είστε στο πλευρό του τη στιγμή που σας χρειάζεται περισσότερο 

Είτε μόλις έχασε τη δουλειά του, είτε περνάει απλά μια περίοδο μελαγχολίας το γεγονός ότι είστε εκεί στο πλευρό του και του συμπαραστέκεστε είναι κάτι που εκτιμά και αναγνωρίζει.

Μετά τον πρώτο μεγάλο σας καυγά

Τα περισσότερα ζευγάρια έρχονται αντιμέτωπα με εκείνη τη στιγμή που πρέπει να αποφασίσουν αν έχουν τη διάθεση να προσπαθήσουν να σώσουν τη σχέση τους και αν δώσουν μια μεγάλη μάχη. Μπορεί η «μάχη» να μην είναι διασκεδαστική, το γεγονός όμως ότι είστε πρόθυμοι να παλέψετε για τη σχέση σας σταθεροποιεί τα συναισθήματα του συντρόφου σας προς το πρόσωπό σας.