Σύντροφο ερωτικό δεν έχω, γιατί δεν τον χρειάζομαι

25 Δεκ. 2016 - 11:09 | Γυναίκα
Σύντροφο ερωτικό δεν έχω, γιατί δεν τον χρειάζομαι

 «Σύντροφο ερωτικό δεν έχω, γιατί δεν τον χρειάζομαι.»

Συνέντευξη στο Secret και στην Σάσα Σταμάτη έδωσε η Μάρω Κοντού και με αφορμή το ρόλο της στην παράσταση «Επικίνδυνες σχέσεις» απάντησε για την προσωπική της ζωή…

Εσείς έχετε υπάρξει σε μια επικίνδυνη σχέση στη ζωή σας;

«Ναι, κάποια στιγμή υπήρξα σε μια επικίνδυνη σχέση. Ήμουν το τρίτο πρόσωπο χωρίς να το γνωρίζω. Μόλις το αντιλήφθηκα, άρχισα να τρέχω μακριά.

Στην προσωπική σας ζωή πως είστε; Έχετε την ανάγκη ενός συντρόφου; Είστε μια πάρα πολύ ωραία γυναίκα, πετυχημένη, καταξιωμένη.

«Έχω συντρόφους φίλους, άντρες και γυναίκες, πολλούς, που τους αγαπώ και με αγαπούν. Σύντροφο ερωτικό δεν έχω, γιατί δεν τον χρειάζομαι.»

Έχετε μιλήσει πολλές φορές δημόσια για το «κέρατο». Τελικά σε ποιο συμπέρασμα έχετε καταλήξει;

«Κοίταξε να δεις, το «κέρατο» έχει 690 χιλιάδες αποχρώσεις. κανένα δεν είναι το ίδιο με το άλλο, καμία περίπτωση δεν μοιάζει με την άλλη. Η γυναίκα πρέπει να έχει την εξυπνάδα και την υπομονή για να διακρίνει τη μορφή του «κέρατου» που τρώει. Είναι περαστικό; Είναι επικίνδυνο; Είναι μόνιμο; Είναι άνευ σημασίας; Δεν μπορείς να δώσεις μια συνταγή για όλες τις μορφές των «κεράτων». Να μη βιαζόμαστε με το πρώτο «κέρατο» να χαλάμε μια ιστορία. Να έχουμε την υπομονή και την ψυχραιμία να αναλύσουμε τι, πως και γιατί.»